måndag 24 december 2007

SPA och shopping

Vi hade bokat in en liten spa-förmiddag idag. Leena och jag blev både skrubbade och masserade i samma rum i över två timmar. Mycket skönt och trevligt. Fick bada lite äkta bastu innan skrubbingen. Vi var i det här rummet som syns på bilden.
Efter vår lilla spastart var det dags för lite käk innan vi skulle in på MBK. Vi prövade ett café på hotellet och blev tillfråga om vi önskade något att dricka, tex öl. Justja, nu var ju valet över! Det blev en ciabata med tonfisk och en Singha! (De hade inte Chang!!!)
Efter maten var vi laddade, in på MBK! Vi körde en genomgång av vad vi skulle ha och vad som fanns på varuhuset. *pust* det tar ju aldrig slut och det är så mycket att se att man nästan tappar lusten... Efter en hel del knallande och tittande så började vi få lite koll på läget.
När vi kom tillbaka till vårt rum så hittade vi våra julklappar. :-)

2 kommentarer:

Coccinella sa...

Oooj fick ni jul klappar där.vad var det i dom??? man blir ju nyfiken ju??? Hoppas ni har haft en super kul semester det ser så ut i alle fall.men ni ska vara välkommna hem till svedala och ha kul med oss hoss Sjöström. Vi ses på Söndag kväll eller???

Micke&Leena sa...

Det var choklad i paketen! Det har verkligen varit en toppensemester och vore det inte för Jennica så hade vi gärna stannat ett bra tag till! :-)
Fast nu när vi e hemma ser vi fram emot träffen hos Sjöströmmarna, vi ses!