onsdag 12 december 2007

Fotmassage och middag

Tisdageftermiddag bjöd på rikligt med regn. Jag och Leena passade på att njuta av lite fotmassage. Trodde jag. Fotmassagen slutade vid halva låret och sedan blev det både armar och axlar. Jag tror att det enda som inte masserades var ryggen! Allt detta för 60 spänn!
Efter en, ska vi säga stökig dag för Britt-Marie och en soft dag för oss, så bjöd vårt värdpar ut oss på middag på kvällen. Självklart regnande det! :-/ Ging beställde in musslor, krabbkakor och grillan fisk m.m. m.m. Allt var supergott, har inte käkar musslor tidigare, det gick jättebra. Har ju ätit snigel tidigare. På Thaivis nedsköljes maten med wiskey blandat med soda och mycket is!
Efter maten tog Britt-Marie och Ging med oss till, tjaa, ska vi säga Wallmans salonger ala Thai. Tjejerna både sjöng glatt med till musiken och serverade.

Toaletter kan vara ett aber om man gillar bekvämlighet. Men detta Thai-Wallmans hade något av den trevligaste mugg jag besökt. Värd att dokumentera. :-)


Kvällen avslutades med att vi besökte Robert's. En liveklubb där mr Robert själv står till höger. De gjorde urbra versioner av många låtar, bla "You look wonderful tonight", Queenslåtar och en helt fantastisk version av Pink Floyds "The Wall", hela kitet! Självklart fick vi även höra "Sultans of swing"! Yeah! Kvällen var gjord! :-)

Robert spelar solo som om han aldrig gjort annat i sitt liv. Vilken gitarrist! Och han är en mycket bra sångare. Det blev till och med "Öppna landskap", på svenska!

2 kommentarer:

Coccinella sa...

ja gammla godingar är aldrig fel.Kul att se en thai gitarist man gör ju inte så ofta det här!

Micke&Leena sa...

Fått reda på att han började som bassist och har spelat med Ging, som är gift med Malee som vi hyr av.

Han var verkligen en kanon gitarrist! Knopfler-solot, att man inte bara dog! :-) Helt underbart!

Gott om Thai-gitarrister i Sverige är det ont om ja. :-)