lördag 22 december 2007

På plats i Bangkok

Vi har nu landat i Bangkok. Taxiresan till vårat hotell, Pathumwan Princess, bjöd på lite andra vyer än vad vi sett under den senaste veckan. Det har varit väldigt mycket öde strand och djungel. Det har sin charm, men det ska vara med måtta. Vid en korsning kunde jag inte låta bli att ta fram kameran och försöka fånga några av alla mopeder/vespor/motorcyklar som vi såg. Helt klart ett smidigt transportmedel i den här trafiken... men vilka avgaser de sitter i. *host*
Det är inga problem att frakta en växellåda bak på vespan. Se bara till att ha en kartongbit mellan lådan och ryggen så du inte får olja på dig! :-)
När vi kom in på rummet kändes det att vi var hemma! :-) Ett kik på faciliteterna gjorde det hela inte sämre. Vi hade planerat att avsluta vår lilla 20-åriga bröllopsresa lite lyxigt. Rummet är härligt. (Fler bilder kommer att komma) På med ACn!! Och det känns väääligt bra efter förra veckan. Någon har tyckt på ett forum att det är bäst med fläkt... vet inte hur han tänkte då!? ;-) Visst var träbungalowen självvald, men kanske inte helt igenomtänkt, kan jag känna så här i efterhand. :-) Den varmaste duschen vi tog under förra veckan var på båten under Similanturen! När vi nu duschade av oss på hotellet i dag njöt vi för fullt av en hetdusch, att det kan vara så härligt! :-) Sedan sitter man i den sköna rumstemperaturen och njuter av AC-brummet!
Vi kände båda för att testa burgarna på Hard Rock café lite senare. Tyvärr tog jag inte med kameran. Det råder alkoholförsäljningsstopp igen pga valet i landet. Så burgaren sköljdes ned med Cola Zero. Ett obligatoriskt besök på MBK, för en första koll, han vi med innan vi kände att det var läge att göra kväll. Fotade vår fönstervy...
... och beställde upp lite is...!
Nu är det dags att nana. I morgon (Söndag) ska vi ut och cykla i Bangkok med Arne. Avrapportering sker efteråt, om vi överlever det hela! :-)

Inga kommentarer: