fredag 21 december 2007

Mer fran Poseidon

Lite mer bilder pa omgivningarna runt Poseidon. Var Bungalows utsikt och hur den ser ut fran vattensidan. Som ni ser ar det en mysig stig som leder oss ratt in i djuneln och till vart lilla bo. Stranden ar inte sarskilt fullbelagd. Antingen gillar man det, eller inte.






3 kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt vackra bilder! Skönt att man får vara lite för sig själv på stranden! Personligen tyckte jag det var lite jobbigt på dom turist täta stränderna...för där fans försäljare av olika slag som kom o störde när man ville vara ifred! Minns när vi var i tex Hua Hin. Massor med masörer som kom o erbjöd sina tjänster var 10:nde minut. Sen började dom skrika o bråka om kunder på stranden! Tråkigt! Så passa på o njut av friden där ni är! :P

P.S. Om ni har möjlighet att kolla på film via nätet. Om uppkoplingen räcker till vill säga... så följ länken: http://www.kossan.se/roliga-filmer/ont_om_plats_foer_bagage_i_flygplan.htm
Ett tipps för er när ni flyger hem!
D.S.

Coccinella sa...

nej personligen gillar jag inga stränder eller föresten inte värmen heller. det jag gillar är att vara hemma o kolla på tv. NOOOOT!!!!!

Ps. gööör inte som gubben på filmen sen bara ds

Micke&Leena sa...

aotch! Ska inte göra så! :-)

Detta med öde stränder, nja... vi gillade NaiHarn, det fanns lite folk, därmed viss service. Vi vill ha lite service! :-) Men inte fullpackade stränder, det är inget vidare det heller, lagom e bäst! :-)